GROHE Minta Touch

Baterie de bucatarie cu actionare la atingere Minta Touch

Bateria cu acționare printr-o singură atingere

E uşor să te îndrăgosteşti de gama GROHE Minta Touch. Este sensibilă. Cu tehnologia sa inovatoare EasyTouch, reacţionează instinctiv la cea mai uşoară atingere. Păstrează curățenia – dacă mâinile dumneavoastră sunt murdare, nu înseamnă că şi bateria trebuie să fie la fel. Şi este foarte frumoasă, cu suprafaţa sa cromată strălucitoare care îşi păstrează aspectul, datorită tehnologiei GROHE StarLight®. Este suficient să atingeți uşor corpul bateriei Minta Touch cu dosul palmei, cu încheietura mâinii sau cu antebraţul pentru a porni sau opri fluxul de apă, bateria rămânând astfel în permanenţă curată.
Dacă aveţi mâinile curate, folosiţi pur şi simplu mânerul manual pentru a ajusta debitul şi temperatura. GROHE Minta Touch este simplă și inovativă – o baterie hibrid care reuneşte în mod inteligent două moduri de funcţionare.[sursa grohe.ro]

468 ad
Oferim informatii tehnice si comerciale despre bateriile de bucatarie produse de Grohe,HansGrohe si Kludi. Oferta noastra de baterii bucatarie include baterii bucatarie cu gat drept,baterii bucatarie cu filtru de apa si baterii bucatarie cu gat inalt de lebada.Fiecare baterie de bucatarie are garantie 5 ani,cartus ceramic si durata medie de viata de 15 ani. Lunar oferim baterii bucatarie la pret promotional. De asemenea sustinem amenajarea bucatariilor cu produse de calitate,pentru uz casnic si comercial.